Home » Geef uw reactie

Reactie plaatsen

Reacties

barend
een maand geleden

Hoi Evert. Je bent nog een gepokt en gemazeld klimaatexpert vergeten (dave mussenveld): lijkt me helemaal in jouw site passen!

De 44-jarige Dave Mussenveld gelooft niet dat de klimaatopwarming is veroorzaakt door de mens. Dat is namelijk goedkoper.
“Als de aarde echt opwarmt door CO2, dan moet ik met de trein op vakantie, dure biologische groente kopen en GroenLinks stemmen”, concludeert Dave. “Mij niet gezien, volgens mij is die hele opwarming van de aarde één grote hoax, bedacht door links om de mensen onder de duim te houden.”“Als ik wel in klimaatverandering zou geloven zou ik natuurlijk wel een beetje geld kunnen besparen door minder vlees te eten en de auto vaker te laten staan, maar dat is ook geen pretje. Nee, gelukkig geloof ik heilig dat al het bewijs dat de aarde opwarmt vervalst is. Vroem vroem!”

Paul van der Meer
5 maanden geleden

Wat een berg inzin deze site. En het zijn de zelfde mensen die tegen immigranten zijn en tegen Europa, voor populisme en tegen ieder overheidsingrijpen die deze onzin aanhangen. Een soort eigenwijze betweters die zelf zelden geschoold zijn en spijkers zoeken op laag water. Natuurlijk heeft elk voordeel zijn nadeel en natuurlijk zijn alternatieve energie bronnen nog niet perfekt. Maar om te beweren dat wetenschappers klimaat problemen veinzen is lariekoek. Het zijn zelf fantasten met hun complot theorieen. Nazi Duitsland ging op soortgelijke manier te werk om z'n zin te krijgen. Verdeel en heers is een oude en gevaarlijke strategie. Stop er mee.

David Dirkse
6 maanden geleden

zie ook dit artikel : http://www.davdata.nl/zonnepanelen.html
waarom deze nauwelijks aan een energietransitie zullen bijdragen

P. van Dijken
6 maanden geleden

Ik ben blij met deze site. Er staat heel veel info in om tegengeluid te geven aan de klimaat meelopers.

Nico
7 maanden geleden

Wauw ik ben onder de indruk van deze enorme berg onzin informatie.

Goed gedaan hoor!

Verniers Peter
8 maanden geleden

Wetenschap die geen kritiek doorstaat of verdraagt is geen wetenschap. Aan een nieuw dogma hebben we geen nood.
Goed dat er verschillende opinies zijn. De toekomst zal uitwijzen of we nog kunnen gaan skien. Deze winter was alvast top!..

Stijn
8 maanden geleden

Ik ben oprecht nog nooit zo'n berg aan desinformatie tegen gekomen op 1 dag. Deze gegevens zijn pertinent onjuist en argumenten die klimaatverandering (opwarming) ondersteunen worden willens en wetens foutief neergezet. Het erge is dat, door het benoemen van wetenschappers en het plaatsen van rapportages, het nog lijkt als betrouwbaar ook. Stop hier alsjeblieft mee, je helpt hier niemand mee. Mensen die niet geloven in het broeikaseffect en klimaat opwarming, de wetenschap heeft aan klimaat opwarming de gouden standaard toegekend waarmee er dus geen twijfel meer is dat deze processen plaatsvinden.

Anne-Marie oudejans
2 jaar geleden

Heer Heuvelman Dank voor Uw uitgebreide informatie op Uw site.
Als beheerder van de Facebookpagina Bruinkool-lignite ( ( www.facebook.com/bruinkool.lignite/ ) weet ik hoeveel werk en tijd het kost om aan dit soort informatie te komen.
Het lijkt wel, alsof juist deze informatie consequent wordt verdoezeld, maar bewijzen daarvoor heb ik niet.
Nogmaals Super en dank
Anne-Marie Oudejans

Smithe994
2 jaar geleden

Hey there! Do you know if they make any plugins to ebdgbkccceaeaada

Saskia
3 jaar geleden

Heeft u ook een nieuwsbrief?