De mens is te nietig om een groot meteorologisch systeem rondom de aarde te beïnvloeden.

 

Maar ......het nieuws lijkt vrij consistent in de berichtgeving dat menselijk CO2 slechte gevolgen heeft voor het klimaat en voor de aarde.

De overheid gaat ieder huishouden tot 2023 voor €25.000,- belasten om zo 100 miljard euro subsidie te kunnen besteden aan groene projecten om CO2 uitstoot te beperken.

 

Weggegooid geld en maatschappelijk onverantwoord. Lees de verhalen hiernaast (gebaseerd op feiten) en geef uw mening.Lees het onafhankelijke rapport: geen abnormale ontwikkelingen in het klimaat waargenomen

Wetenschappelijk rapport toont aan dat intensiteit zonnestraling opwarming bepaald en niet CO2

State-of-the-climate-2016
PDF – 2,4 MB 519 downloads
soon2015
PDF – 4,4 MB 534 downloads


MUST READ: Hoe de hele opwarming bij elkaar wordt gelogen!!

Het nut van CO2

ef-gast-data-research-report-062717
PDF – 1,9 MB 514 downloads
Moore - Positive Impact of Human CO2 Emissions
PDF – 1,8 MB 524 downloads

Wat vinden echte wetenschappers van gebruik fossiele brandstoffen:

Volgens de Samenvatting voor beleidsmakers, toont de nieuwe NIPCC-publicatie:

  • Fossiele brandstoffen leveren betaalbare, overvloedige en betrouwbare energie die cruciaal is voor het welzijn van de mens. Wind en zon zijn geen praktische en betrouwbare alternatieven. 
  • Fossiele brandstoffen creëren een betere omgeving voor het ecosysteem omdat ze minder oppervlakte nodig hebben dan hernieuwbare energiebronnen.
  • Zestien van de 25 geïdentificeerde effecten van fossiele brandstoffen zijn netto positief, acht onzeker. Slechts één is netto negatief. Geboekte impactgebieden zijn landbouw, luchtkwaliteit, extreme weersomstandigheden en de gezondheid van de mens.  
  • Een transitie van fossiele brandstoffen naar wind- en zonne-energie dwingen zou enorme economische tegenspoed veroorzaken, het wereld-bbp met ongeveer 96 procent verminderen en de wereld terugbrengen naar economische omstandigheden die voor het laatst in de jaren 1820 en 1830 werden waargenomen.

 

Honderden wetenschappers hebben een rapport uitgegeven waarin hun visie op fossiele brandstoffen staat. Deze staat hiernaast en is te downloaden:

10-05-18-DRAFT-CCRII-Fossil-Fuels-Summary-for-Policy-Makers
PDF – 1,4 MB 506 downloads

Alarmisme zonder reden; ook in 2018 geen abnormale of afwijkende klimaatpatronen waargenomen

StateofClimate2018
PDF – 3,5 MB 522 downloads

Het jaar 2019 geeft ook geen reden om klimaat-alarmist te worden. Professor Humlum vindt geen abnormale klimaatontwikkelingen

State Of The Climate 2019
PDF – 5,0 MB 418 downloads

Het jaar 2020 geeft geen aanleiding om klimaatactivist te worden. Niets wat wijst op een catastrofe.

State Of The Climate 2020
PDF – 6,5 MB 111 downloads

Professor Nahle laat in rapport zien dat CO2 te kort warmte vasthoud om temperatuur te beïnvloeden

Reviewed Total Emissivity Of The Carbon Dioxide And Mean Free Path NAHLE
PDF – 472,1 KB 474 downloads

Marc Morano geeft in een helder betoog aan waar de zwakke punten van de klimaatalarmisten zitten en zet uit een hoe het wel zit.


Wetenschappers Herman et al publiceren een studie waaruit blijkt dat de hogere temperatuur van de laatste decennia vooral te wijten is aan een afgenomen bewolking.


Wetenschapper Richard Lindzen legt uit waarom IPCC het foute verhaal vertelt. Temperatuur verschillen ontstaan door lucht- en oceaanstromingen. Het broeikaseffect is te verwaarlozen.


Groene bestuurders zijn idioten

Nieuwe computermodellering suggereert dat de Arctische Oceaan al in 2014 bijna ijsvrij is in de zomer, aldus Al Gore op de klimaatconferentie van de VN in Kopenhagen (2006).

 

De voormalige vice-president zei dat de nieuwe prognoses suggereren dat een bijna verdwenen zomer ijskap veel eerder zou kunnen voordoen dan verwacht. 

 "Het is moeilijk om de verbazing vast te leggen die de deskundigen in de ijswetenschap voelden toen ze dit zagen," vertelde Gore verslaggevers en andere deelnemers aan het congres tijdens een gezamenlijke briefing met Scandinavische ambtenaren en wetenschappers, op zijn eerste optreden tijdens de twee weken sessie.

 

De Noordpool kent echter zijn eigen ritme: