De mens is te nietig om een groot meteorologisch systeem rondom de aarde te beïnvloeden.

 

Maar ......het nieuws lijkt vrij consistent in de berichtgeving dat menselijk CO2 slechte gevolgen heeft voor het klimaat en voor de aarde.

De overheid gaat ieder huishouden tot 2023 voor €25.000,- belasten om zo 100 miljard euro subsidie te kunnen besteden aan groene projecten om CO2 uitstoot te beperken.

 

Weggegooid geld en maatschappelijk onverantwoord. Lees de verhalen hiernaast (gebaseerd op feiten) en geef uw mening.Lees het onafhankelijke rapport: geen abnormale ontwikkelingen in het klimaat waargenomen

Wetenschappelijk rapport toont aan dat intensiteit zonnestraling opwarming bepaald en niet CO2

PDF
State of the climate 2016
PDF [2.4 MB]
Download (7 downloads)
PDF
Soon2015
PDF [4.4 MB]
Download (5 downloads)


MUST READ: Hoe de hele opwarming bij elkaar wordt gelogen!!                Het nut van CO2:

PDF
Ef gast data research report 062717
PDF [1.9 MB]
Download (6 downloads)
PDF
Moore Positive Impact of Human CO2 Emissions
PDF [1.8 MB]
Download (1 download)

Groene bestuurders zijn idioten

Nieuwe computermodellering suggereert dat de Arctische Oceaan al in 2014 bijna ijsvrij is in de zomer, aldus Al Gore op de klimaatconferentie van de VN in Kopenhagen (2006).

 

De voormalige vice-president zei dat de nieuwe prognoses suggereren dat een bijna verdwenen zomer ijskap veel eerder zou kunnen voordoen dan verwacht. 

 "Het is moeilijk om de verbazing vast te leggen die de deskundigen in de ijswetenschap voelden toen ze dit zagen," vertelde Gore verslaggevers en andere deelnemers aan het congres tijdens een gezamenlijke briefing met Scandinavische ambtenaren en wetenschappers, op zijn eerste optreden tijdens de twee weken sessie.

 

De Noordpool kent echter zijn eigen ritme: