Uitspraken van vooraanstaande wetenschappers over het klimaat-alarmisme:

(Computervertaling)

 

"Ik ben een scepticus ... Opwarming van de aarde is een nieuwe religie te worden."

Winnaar van de Nobelprijs voor de Natuurkunde, Ivar Giaever.

 

"Sinds ik ben niet meer aangesloten bij een organisatie of de ontvangst van een financiering, kan ik eerlijk gezegd spreken .... Als wetenschapper ik sceptisch blijven ... De belangrijkste basis van de stelling dat de mens uitstoot van broeikasgassen is de oorzaak van de opwarming van de aarde is bijna volledig gebaseerd op klimaatmodellen. We kennen allemaal de frailty van modellen met betrekking tot de lucht-oppervlak systeem. "

Atmosferische Wetenschapper Dr. Joanne Simpson, de eerste vrouw ter wereld die een doctoraat in de meteorologie te ontvangen, en voorheen van NASA, die meer dan 190 studies is auteur en is genoemd "een van de meest vooraanstaande wetenschappers van de laatste 100 jaar."

 

Warming angsten zijn de "worst wetenschappelijke schandaal in de geschiedenis ... Als mensen komen om te weten wat de waarheid is, zullen ze voelen zich bedrogen door de wetenschap en wetenschappers."

VN IPCC Japanse wetenschapper Dr. Kiminori Itoh, een bekroonde PhD milieu fysisch chemicus.

 

"Tot nu toe, echte metingen geven geen grond voor bezorgdheid over een katastrofisch de toekomst van de aarde."

Wetenschapper Dr. Jarl R. Ahlbeck, een chemisch ingenieur bij Abo Akademi
University in Finland, auteur van 200 wetenschappelijke publicaties en voormalig Greenpeace lid.

 

"Iedereen die beweert dat het debat voorbij is en de conclusies zijn bedrijf heeft een fundamenteel onwetenschappelijke benadering van een van de meest gewichtige problemen van onze tijd."

Zonnefysicus Dr. Pal Brekke, senior adviseur van de Noorse Space Centre in Oslo. Brekke heeft meer dan 40 peer-reviewed wetenschappelijke artikelen over de zon en zonne-interactie met de Aarde gepubliceerd.

 

"De modellen en prognoses van de Verenigde Naties IPCC onjuist zijn omdat ze alleen op basis van wiskundige modellen en gepresenteerde resultaten bij scenario's die niet behoren bijvoorbeeld, zonne-activiteit."

Victor Manuel Velasco Herrera, een onderzoeker aan het Instituut voor Geofysica van de Nationale Autonome Universiteit van Mexico

 

"Het is een flagrante leugen naar voren gebracht in de media dat maakt het lijkt er slechts een marge van wetenschappers die niet kopen in antropogene opwarming van de aarde."

Amerikaanse overheid Atmosferische Wetenschapper Stanley B. Goldenberg van de Hurricane Research Division van NOAA.

 

"Zelfs een verdubbeling of verdrievoudiging van de hoeveelheid koolstofdioxide zal nagenoeg weinig effect, zoals waterdamp en water gecondenseerd op deeltjes wolken domineren de wereldwijde scene en zal altijd zo blijven."

Geoffrey G. Duffy, een professor in het Department of Chemical en Technische Materiaalwetenschappen van de Universiteit van Auckland, NZ.

 

"Na het lezen van [VN IPCC voorzitter] stompzinnige opmerking Pachauri's [vergelijken sceptici aan] een platte aarde, is het moeilijk om stil te blijven."

Klimaat statisticus Dr. William M. Briggs, die gespecialiseerd is in de statistieken van de prognose evaluatie, is lid van Waarschijnlijkheid de American Meteorological Society en Statistiek Comite en is een Associate Editor van Maandelijkse Review.

 

"Het Kyoto-theoretici hebben de kar voor het paard. Het is opwarming van de aarde dat hogere niveaus van kooldioxide in de atmosfeer leidt, niet andersom ... Een groot aantal van de in 1995 op de VN-conferentie in Madrid voorgelegd belangrijke documenten verdwenen zonder een spoor achter. Als gevolg hiervan, de discussie was eenzijdig en zwaar bevooroordeeld, en de VN uitgeroepen tot opwarming van de aarde tot een wetenschappelijk feit zijn "

Andrei Kapitsa, een Russische geograaf en Antarctische ijskern onderzoeker.

 

"Ik ben ervan overtuigd dat de huidige alarm dan kooldioxide vergist ... Fears over door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde zijn ongegrond en zijn niet gebaseerd op goede wetenschap."

Award Winning Fysicus Dr. Will Happer, professor aan het departement Natuurkunde aan de Princeton University en voormalig directeur van Energy Research bij het Ministerie van Energie, die meer dan 200 wetenschappelijke artikelen heeft gepubliceerd, en is een fellow van de American Physical Society, The American Association voor de vooruitgang van de wetenschap, en de National Academy of Sciences.

 

"Nature's regelgevend instrument is waterdamp: meer koolstofdioxide leidt tot minder vocht in de lucht, het bijhouden van de totale uitstoot van inhoud in overeenstemming met het noodzakelijke evenwicht voorwaarden."

Prominente Hongaarse Natuurkundige en milieu-onderzoeker Dr. Miklós Zágoni omgekeerd zijn visie op de mens veroorzaakte opwarming van de aarde en is nu een scepticus. Zágoni was ooit Hongarije meest uitgesproken voorstander van het Kyoto-protocol.

 

"Voor hoeveel jaar moet de planeet afkoelen voordat we beginnen te begrijpen dat de aarde niet opwarmt? Hoeveel jaar moeten koelen go on? '

Geoloog Dr. David Gee de voorzitter van het wetenschappelijk comité van de 2008 International Geological Congress die 130 plus peer-reviewed papers is auteur, en is momenteel aan de Universiteit van Uppsala in Zweden
.

"Gore gevraagd me om te beginnen met graven in de wetenschap weer en ik vond mezelf snel stevig in de scepticus kamp ... Klimaatmodellen kunnen hoogstens nuttig zijn voor het verklaren van klimaatveranderingen na de feiten zijn."

Meteoroloog Hajo Smit van Holland, die zijn geloof in de mens veroorzaakte opwarming van de aarde omgekeerd om een ​​scepticus te worden, is een voormalig lid van de Nederlandse VN-IPCC commissie.

 

"De hoeveelheid CO2 die wij produceren is onbeduidend in termen van de natuurlijke circulatie tussen lucht, water en bodem ... Ik ben bezig met een gedetailleerde evaluatie van de Verenigde Naties IPCC rapporten en de samenvattingen voor beleidsmakers, het identificeren van de manier waarop de samenvattingen hebben vervormd de wetenschap. "

Zuid Afican KernFysicus en Chemische Ingenieur Dr. Philip Lloyd, een VN IPCC co-coördinerende eerste auteur
die meer dan 150 gerefereerde publicaties is auteur.

 

"Veel [wetenschappers] zijn nu op zoek naar een manier om terug te krabbelen rustig (het bevorderen van de aarde angsten), zonder dat hun professionele carrière geruïneerd."

Atmosferisch natuurkundige James A. Peden, voorheen van de Space Research and Coordination Center in Pittsburgh.

 

"Al die aandringen maatregelen om opwarming van de aarde tegen te gaan moeten de oogkleppen af ​​te nemen en nadenken over wat we moeten doen als we worden geconfronteerd met mondiale afkoeling plaats."

Geofysicus Dr. Phil Chapman, een astronautisch ingenieur en voormalig NASA-astronaut, diende als personeel natuurkundige aan het MIT (Massachusetts Institute of Technology)

 

"Het creëren van een ideologie gekoppeld aan koolstofdioxide is een gevaarlijke onzin ... De huidige alarm over klimaatverandering is een instrument van sociale controle, een voorwendsel voor grote bedrijven en politieke strijd. Het werd een ideologie, dat is zorgwekkend. "

Environmental Scientist Professor Delgado Domingos van Portugal, de stichter van de Numerical Weather Forecast groep, heeft meer dan 150 artikelen gepubliceerd.

 

"CO2-emissies maken absoluut geen verschil op een of andere manier .... Iedere wetenschapper weet dit, maar het hoeft niet te betalen om te zeggen dus ... Opwarming van de aarde, als een politieke vehikel, houdt de Europeanen in de stoel van de bestuurder en de ontwikkelingslanden lopen op blote voeten. "

Dr. Takeda Kunihiko, vice-kanselier van het Institute of Science and Technology Research aan Chubu University in Japan.

 

"De [opwarming van de aarde] bangmakerij heeft zijn rechtvaardiging in het feit dat het iets is dat de middelen genereert."

Award-winnende Paleontoloog dr Eduardo Tonni, van het Comité voor Wetenschappelijk Onderzoek in Buenos Aires en het hoofd van de Paleontologie afdeling van de Universiteit van La Plata.

 

"Ongeacht het weer, het niet wordt veroorzaakt door de opwarming van de aarde. Als er iets, kan het klimaat van start in een afkoelingsperiode. "

Atmosferische wetenschapper Dr. Art V. Douglas, de voormalige voorzitter van de afdeling Atmosferische Wetenschappen bij Creighton University in Omaha, Nebraska, en is de auteur van talrijke documenten voor peer-reviewed publicaties.

 

"Maar er is geen falsifieerbaar wetenschappelijke basis wat aan deze opwarming gelden wordt veroorzaakt door de mens geproduceerde broeikasgassen omdat de huidige natuurkundige theorie is ook volstrekt ontoereikend om welke oorzaak helemaal vast te stellen."

Chemicus Dr. Patrick Frank, die meer dan 50 peer-reviewed artikelen heeft geschreven.

 

"De 'global warming scare' wordt gebruikt als een politiek instrument van de overheid controle over de Amerikaanse levens, het inkomen en de besluitvorming te vergroten. Het heeft geen plaats in de activiteiten van de maatschappij. "

Bekroonde NASA Astronaut / Geoloog en Moonwalker Jack Schmitt, die op de Apollo 17 missie vloog en voorheen van de Noorse Geological Survey en de US Geological Survey.

 

"De aarde is afgekoeld sinds 1998 in weerwil van de voorspellingen van de VN-IPCC .... De globale temperatuur over 2007 was de koudste in een decennium en de koudste van het millennium ... en dat is de reden waarom 'global warming' heet nu 'klimaatverandering.'"

Klimatoloog Dr. Richard Keen van het Department of Atmospheric and
Oceanic Wetenschappen aan de Universiteit van Colorado.

 

"Ik heb nog geloofwaardig bewijs van kooldioxide rijden klimaatverandering, maar alleen door de mens veroorzaakte CO2 rijden zien. De atmosferische hot-spot wordt vermist en de ijskern gegevens weerleggen dit. Wanneer zullen we collectief wakker uit deze bedrieglijke waanidee? '
Dr. G LeBlanc Smith, een gepensioneerde Principal Research Scientist bij CSIRO Australië.

 

 

Referenties
http://www.cfact.org/pdf/2010_Senate_Minority_Report.pdf
http://www.climatedepot.com/2010/12/08/special-report-more-than-1000-international-scientists-dissent-over- door de mens veroorzaakte-global-warming-vorderingen-challenge-un-IPCC-gore-2 /
http://www.hatch.senate.gov/public/_files/USSenateEPWMinorityReport.pdf
http://www.naturalnews.com/055151_global_warming_science_hoax_climate_skepticism.html